RING OSS - 021 - 37 247 76

Sälja båt Västerås

RING OSS - 021 - 37 247 76

Köpa båt

Vi hjälper dig hitta din drömbåt i Västerås.Som er etablerade båtmäklare med många års erfarenhet av båtförmedling kan vi hjälpa er byta, köpa eller sälja båt i Västerås. Vi har en stor kundbas med kunder som vill sälja båt i Västerås och vi kan därmed erbjuda fritidsbåtar för alla behov. Vill ni köpa eller sälja båt i Västerås? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi hjälper er köpa båt i Västerås

Vill ni segla och njuta av Mälaren i sommar? Eller varför inte uppleva Danmark med er nya båt? Möjligheterna är många med semestern när ni väljer att byta, köpa eller sälja båt i Västerås. Vi har nämligen många kunder som har valt att sälja båt i Västerås med oss, vilket gör att ni som vill köpa har ett stort utbud framför er. Och oavsett om ni är nybörjare och aldrig ägt en båt eller en erfaren båtägare, kan vi garanterat hjälpa er hitta er nya motorbåt.

Det är enkelt att köpa båt i Västerås

Vår process är både enkel och trygg för er som köper båt med oss. Till att börja med erbjuder vi visning och provkörning av båten. Ni får också en varudeklaration av båtens skick som vi har upprättat med ägaren som vill sälja båt i Västerås. På det sättet får ni en detaljerad översikt av båtens kapacitet och eventuella brister. När det kommer till betalning av er nya båt kan vi erbjuda förmånliga finansieringsalternativ via Swedbank och Wasa Kredit. Nästa gång ni vill byta, köpa eller sälja båt i Västerås kan ni ta det med ro och kontakta oss för hjälp!

Ett års garanti

Vi vill inget annat än att ni ska känna er trygga när ni köper en begagnad båt med oss. Därför har vi tillsammans med Svedea tagit fram en garanti som ger er ett års garanti på motor, drivlina och annan maskinell utrustning när ni köper båt med oss och tecknar Svedeas XXL-försäkring.

Köpa eller sälja båt i Västerås? Ring och prata med oss så berättar vi mer.

         V erbjuder 1 års garanti när ni väljer att köpa och sälja båt i Västerås med oss. Vi erbjuder förmånliga finanseringsmöjligheter med Swedbank när ni vill köpa båt i Västerås.            Vi erbjuder förmånliga finanseringsmöjligheter med Wasa Kredit när ni vill köpa båt i Västerås.