RING OSS - 021 - 37 247 76

Sälja båt Västerås

RING OSS - 021 - 37 247 76

Sälja båt

Vi hjälper dig sälja båt i Västerås.Är det dags att byta eller sälja båt i Västerås? Vi har över 50 års erfarenhet av att köpa, byta och sälja båt i Västerås och kan garanterat ro er båtaffär i land! Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hjälper er med att sälja båt i Västerås! 

Vi hjälper er sälja båt i Västerås

Börjar det bli dags att sälja båt i Västerås? Ni kanske vill uppgradera till en större båt? Eller kanske vill ni ägna er åt något annat i livet? Vilket det än är så hjälper vi er med hela försäljningsprocessen och att hitta en köpare när ni vill sälja båt i Västerås. Som en erfaren båtförmedlare, med många år i branschen, finns det en rad fördelar med att anlita oss. Till att börja med sitter vi på en bred kompetens inom alla typer av båtar och båtmärken. Vi har dessutom genom åren samlat på oss ett stort kontaktnät inom båtmarknaden och som många gånger är avgörande för en lyckad båtaffär och att hitta rätt köpare!

Vi sköter hela försäljningsprocessen

När ni anlitar oss för att hjälpa er sälja båt i Västerås kan ni vara trygga med att vi sköter hela processen från början till genomfört köp. Försäljningsprocessen börjar med marknadsföring av er båt på våra olika annonseringsplattformar, bland annat sökbåt.se, blocket.se, sociala kanaler som Facebook och Instagram samt på vår egen marina mitt i centrala Stockholm. Vi sköter därefter kontakten med potentiella kunder och tar hand om presentation, visning och ev. provkörning med intresserade spekulanter. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan och kan därmed alltid upprätthålla dialog med spekulanter. Vi varudeklarerar er båt och på det sättet underlättar och säkrar beslutsprocessen för köparen. Med oss är det inget annat än enkelt och tryggt att sälja båt i Västerås!

Attraktiva finansieringsmöjligheter och garantier

När ni väljer att sälja båt i Västerås med oss kan vi även erbjuda speciella garantier för begagnade båtar och har samarbete med båtförsäkringsbolag för bästa möjliga premier. Vi erbjuder dig som säljare också ett unikt reklamationsskydd som täcker alla eventuella problem med reklamationer enligt konsumentköplagen när ni säljer båt i Västerås.

Vi ser också alltid till att ni som säljare ska få det bästa priset när ni väljer att sälja båt i Västerås med oss. Vi hanterar all betalning samt erbjuder köpare attraktiva finansieringsmöjligheter och löser eventuella försäkringsfrågor. Med oss är det enkelt, tryggt och smidigt att sälja båt i Västerås.

I samarbete med Svedea ger vi er 1 års garanti på på motor, drivlina och annan maskinell utrustning.