RING OSS - 021 - 37 247 76

Sälja båt Västerås

RING OSS - 021 - 37 247 76

Om Oss

Vi har arbetat med båtförmedling sedan 1968. Karlbergskanalens Marin AB har arbetat med båtförmedling sedan 1960-talet och hjälpt tusentals båtägare att byta, köpa eller sälja båt i Västerås och övriga Sverige. Som en etablerad båtmäklare med gedigen erfarenhet inom försäljning är vår främsta uppgift att ni som köpare ska hitta er drömbåt och att ni som ska sälja båt i Västerås får det bästa priset för er begagnade båt. Kontakta oss om ni vill vet mer om hur vi hjälper kunder när de vill köpa eller sälja båt i Västerås!

Vi hjälper er köpa och sälja båt i Västerås

Med 50 år i båtbranschen har vi god kännedom om båtmarknaden samt ett brett kontaktnät, något som också många gånger leder till lyckade båtaffärer och bra försäljningsresultat. Våra tidigare kunder har varit mer än nöjda med vårt arbete och tack vare det förtroendet har vi kunnat fortsätta sälja båt i Västerås under många år. Vi är dessutom medlem i Sweboat, båtbranschens riksförbund, vilket säkrar vår roll på båtmarknaden.

När ni väljer att köpa båt i Västerås med oss får ni:

  • En varudeklaration av båten som visar eventuella brister.
  • En presentation med visning och detaljerad genomgång av båten samt möjlighet till provkörning.
  • Vi erbjuder förmånliga finansieringsalternativ via Swedbank eller Wasa Kredit.
  • Vi har attraktiva försäkringslösningar med utökade garantier för långsiktig trygghet.

När ni väljer att sälja båt i Västerås med oss får ni: 

  • Inga fasta kostnader eller dolda avgifter.
  • Effektiv marknadsföring i flera av våra annonseringsplattformar.
  • Hög tillgänglighet 7 dagar i veckan med potentiella köpare.
  • Vi hanterar betalning, köparens behov av en eventuell finansiering samt försäkringsfrågor.

Mobil verkstad

Vi har även en mobil verkstad och kan bistå våra kunder med enklare reparationer och service på båten. Det fungerar så att vi kommer ut till er och gör arbetet på båtplatsen.

Vinterförvarning

Vi kan även erbjuda vinterförvarning efter båtsäsongen på vårt varv. Där ingår även alla kringtjänster som kan uppstå under de kalla månaderna.

Vill ni byta, köpa eller sälja båt i Västerås? Gör som många innan er och kontakta oss för när ni behöver hjälp att köpa eller sälja båt i Västerås!